Energi healing är det så att  man endast jobbar med sin egna energi och där jag går in och hjälper din egna energi med tillåtelse ifrån dig. Att din energi skall få guidning hur din egna energi skall hjälpa dej på bästa sätt och få dig som person att må bättre komihåg att det är du själv som gör jobbet med hjälp av guidning  av bara. Se Peter som sufflös (någon viskar hur du skall göra.)  som guidar dej till Qvantum fältet där allt finns. I Qvantum fältet finns det en låda med ditt namn på och allt du vill göra finns redan på plats i lådan så vi tar bara och plockar fram den och tar det du vill ha.

 

Många kommer med frågan om negativa energier finns dom och svaret måste jag säga att de finns där men mitt följd svar blir också att om du fokuserar på det så kommer du få mera av det. Det är otroligt lätt idag att fokusera på fel slags energier dvs. de negativa och då kommer du få mera av dem men  fokuserar du på de positiva energier så kommer du få mera av det. Det är en väldigt enkel regel att hålla sig till.

 

Jag har under mina över 20 år jobb med energier så har stött på massor av olika typer och både negativa , neutrala  och positiva och de har varit enkla, och svåra att hantera ibland men det jag har upptäckt över tid är när människor fokuserar på de positiva energier som vi är födda med ifrån början när vi föds så kommer männsikan mycket längre av sin egen kraft och behöver inte lägga så mycket energi på bibehålla den positiva energin. 

 

Jag har varit med och varit tvungen att ta bort negativa energier  ifrån människor i olika sammanhang men detta är passé och idag behövs inte denna funktion utan världen och jorden har förändras/förändras just nu så vi behöver endast fokusera på det positiva men göra det på ett speciellt sätt så du som person alltid har med sig den positiva .   

 

Laddar…

GDPR               Villkor        Privat policy       

Reditum AB

Solberga 21B

73114 Kolsva

Orgnr: 556507xxxx