Wow wow wow, Peter!
Efter att du kopplade ihop mig med magen när jag fick kontakt med magen är jag helt ”slängd i väggen”. Jag har gått runt på stan i butiker bland folk i två timmar och varit lugn i mig själv. (Jag brukar få springa hem i panik efter 15min). Wow wow wow. Jag blir alldeles varm och tårögd!
Så här vill jag alltid må 😭🤗😊. Påminner mig om magen så fort jag blir på väg att gå upp i huvudet och wow. Då blir jag lugn. Som en varm kram. Tack till tusen verkligen! Vilken magi ❤️🌸💕.

Jeanette

Hej Peter,
Ett stort tack för ditt samtal den där dagen för någon vecka sedan… Jag var i så mycket stress och smärta, ringer Peter som känner av och ställer frågan , kärleksfullt, Hur mår du Ingemo… och jag som alltid fått klara mig själv, brister i gråt, Peter påminner mig om att vara i nuet där min kraft finns och frågar om han får ta bort min smärta i min kropp med sin speciella healingteknik… vilket jag tacksamt tillåter, smärtan försvinner, vi fortsätter prata, jag återfår mitt lugn igen och får energi igen, det var en stark förflyttning från kaos till ett stilla lugn inne i mig, där jag nu kunde fokusera igen och få tillgång och känna ny energi. När jag nu ibland hamnar i liknande situation, stannar jag upp hör i mitt inre Peters lugna kärleksfulla röst, var i nuet,

Ingemo

De senaste åtta åren har jag haft stora problem med värk och stelhet pga. en läkarmiss. Har gått på regelbunden massage och hos en fantastisk kinesiolog. De har hjälpt mycket, men inte fått ordning på vissa saker. Efter två dagar med energihealing på distans från Peter är min konstanta nacksmärta borta!Det känns som om ett stenblock lyfts från mina axlar! Vänster arm har saknat kraft, som om den ”sov”, under mååånga år. Helt plötsligt har den vaknat! Jag kan sova på den en hel natt utan obehag! Jag är otroligt glad och tacksam över att jag vågade ta emot Peters hjälp! Rekommenderas varmt!

Åsa
.

GDPR               Villkor        Privat policy       

Reditum AB

Solberga 21B

73114 Kolsva

Orgnr: 556507xxxx